Bradas manusi de protectie latex, nr.7 -rosu

9,28 lei
cu TVA
Cantitate
Disponibil

736613

Bradas Perfect Grip Red din latex mărimea 7 - manusi acoperite cu latex - din poliester - rezista la taiere si rupere

Payment
 

Politica confidentialitate

 

Politica de livrare

 

Reduceri de pret

  1. Material de calitate: Mănușile sunt confecționate din latex, un material recunoscut pentru durabilitatea și flexibilitatea sa. Aceasta oferă o barieră eficientă împotriva substanțelor periculoase și protejează mâinile în timpul activităților variate.

  2. Construcție robustă: Mănușile Bradas Perfect Grip Red sunt acoperite cu un strat suplimentar de latex pentru a asigura o aderență sporită și pentru a preveni alunecarea în timpul utilizării. Acest aspect este deosebit de important în situațiile în care este necesară o priză sigură.

  3. Material de bază: Fabricate din poliester, aceste mănuși oferă o rezistență suplimentară la tăiere și rupere. Acest aspect este esențial în medii de lucru unde există riscul de contact cu obiecte ascutite sau aspre.

  4. Mărimea 7: Dimensiunea potrivită a mănușilor este esențială pentru o potrivire corespunzătoare și pentru a asigura confortul în timpul utilizării. Mărimea 7 este proiectată pentru a se potrivi mâinilor de dimensiuni medii, oferind totodată flexibilitate și libertate de mișcare.