Controller exterior Iriritrol Life 4 zone

692,15 lei
cu TVA
Cantitate
Disponibil

542358

Irritrol Life 4 zone

Timp de udare: de la 1 minut la 8 ore (creștere cu 1 minut)

Programare flexibilă pentru irigare:
- Zilnic
- Săptămânal
- Irigare în zilele pare și impare
- Irigare la intervale de 1 până la 31 de zile
Program de stivuire
Pornire automată, semiautomată și manuală
Memoria permanentă
Conexiune senzori de ploaie
Funcția de întârziere a ploii de la 1 la 15 zile sau „permanentă”
NU este inclusa electrovalva de 9V
Payment
 

Politica confidentialitate

 

Politica de livrare

 

Reduceri de pret

Irritrol Life 4 redefinește controlul asupra irigării într-un mod simplu și eficient. Cu un timp de udare variabil, programabil de la 1 minut la 8 ore, oferă flexibilitate maximă pentru a se adapta nevoilor specifice ale peisajului tău. Incrementul ajustabil de 1 minut permite o programare precisă pentru a asigura o udare optimă.

Programarea flexibilă pentru irigare include opțiuni zilnice, săptămânale, irigare în zilele pare și impare, precum și la intervale variabile de la 1 până la 31 de zile. Această versatilitate oferă posibilitatea de a personaliza irigarea în funcție de condițiile meteorologice sau cerințele plantelor.

Funcția de stivuire permite programarea consecutivă a diferitelor programe, asigurând o gestionare eficientă a irigării pentru diversele zone ale peisajului. Cu opțiunile de pornire automată, semiautomată și manuală, beneficiezi de un control total asupra sistemului.

Memoria permanentă reține setările programate, chiar și în cazul întreruperilor de curent, asigurând o funcționare constantă și predictibilă a sistemului de irigare.

Cu opțiunea de conexiune a senzorilor de ploaie, Irritrol Life 4 permite adaptarea automată la condițiile meteorologice, economisind resursele de apă atunci când nu este necesară irigarea. Funcția de întârziere a ploii oferă flexibilitate suplimentară, permitând amânarea irigării de la 1 la 15 zile sau chiar în mod „permanent”.

Este important de menționat că electrovalva de 9V nu este inclusă, asigurându-ți posibilitatea de a alege și integra componentele potrivite pentru sistemul tău de irigare. Irritrol Life 4 este alegerea perfectă pentru cei ce caută un control intuitiv și eficient asupra irigării, contribuind la menținerea unui peisaj verde și sănătos.