Info Revanzatori / Peisagisti.
Senzor de ploaie Irritrol RS500

Senzor de ploaie Irritrol RS500

188,87 lei
cu TVA
Cantitate
Disponibil

105245

Irritrol RS500 este un senzor de ploaie cu fir din seria RainSensor avansată. Acest senzor cu fir de încredere este un plus excelent pentru orice controler care acceptă o interfață standard de senzor. Această tehnologie nu numai că poate economisi apă, dar va economisi și bani prin scăderea facturilor la utilități și a costurilor de întreținere.

Payment
 

Politica confidentialitate

 

Politica de livrare

 

Reduceri de pret

Senzor de ploaie Irritrol RS500

Cu designul său compact, opțiunile de montare versatile (suport pentru jgheab, montare pe perete și adaptor pentru conducte) și caracteristici utile, acest senzor poate fi transformat într-o operațiune normal deschisă, fără a fi nevoie de unelte. Acest senzor de ploaie cu fir se oprește automat, prevenind irigarea în timpul sau după precipitații suficiente, ceea ce ajută la minimizarea uzurii conductelor și componentelor sistemului de irigare. De asemenea, vine cu un cablu rezistent la UV cu o manta alba pentru o instalare usoara si comoda.

Acest senzor vine cu o garanție limitată de 5 ani, oferindu-vă liniște sufletească în cazul oricăror defecte de fabricație în material și manoperă.

Irritrol s-a angajat întotdeauna să ofere produse și accesorii de irigare de înaltă calitate, care vor adăuga valoare casei tale. Obțineți acest senzor de ploaie cu fir RS500 și experimentați avantajul unui sistem modern de stropire/irigare care va rezista sezon după sezon.