Info Revanzatori / Peisagisti.
Furtun picurare 16 mm, distanta picuratori 33cm - 100m

Furtun picurare 16 mm, distanta picuratori 33cm - 100m

159,41 lei
cu TVA
Cantitate
Disponibil

260708

Tub picurare DN 16 mm

Gauri din 33 cm

Debit 2 L / h / gaura

Se vinde doar la sul de 100 m

Payment
 

Politica confidentialitate

 

Politica de livrare

 

Reduceri de pret

În cadrul categoriei de furtun picurare din magazinul nostru online veți găsi produse care fac totul posibil! Haideți să vedem ce folosim, ce variante există și care sunt avantajele utilizării irigării prin picurare!

Avantajele irigării prin picurare

Când ați privit pentru prima dată această categorie, probabil că v-ați dat deja seama că există multe alte metode de a construi un sistem de irigare automată. Cu toate acestea, acum dorim să vă prezentăm principalele avantaje ale irigării prin furtun picurare.

Cu această formă de irigare puteți obține economii de apă de practic 30-50%. Atunci când se folosește această metodă, pierderile prin evaporare sunt mult mai mici decât în caz contrar. Acest lucru este posibil dacă nu irigați o anumită suprafață. Acest lucru reduce, de asemenea, creșterea buruienilor. În plus, culturile pot fi alimentate cu soluții nutritive.

Când este necesară o irigare prin picurare?

Parcurgând această categorie, v-ați dat seama deja că furtunul de irigare prin picurare este una dintre cele mai importante componente ale unui sistem de irigare prin picurare. Dar de ce este o soluție atât de unică pentru irigare?

Atunci când folosiți furtunuri de picurare, aceste componente literalmente transpiră apa care curge prin mici găuri. Acest lucru elimină, de asemenea, creșterea pierderilor prin evaporare menționată mai sus. 

Nu în ultimul rând, acestea sunt foarte ușor de instalat, deoarece sunt pur și simplu așezate pe sol. De asemenea, pot fi combinate cu ușurință cu alte elemente, deoarece țevile sunt de obicei prevăzute cu fitinguri din alamă. Acest lucru le permite să fie conectate la aproape orice tip de țeavă.

Fisa tehnica

Dimensiune
16mm
Distanta picuratori
33 cm