Info Revanzatori / Peisagisti.
Dozator venturi 3/4" (injector fertirigare)

Dozator venturi 3/4" (injector fertirigare)

63,67 lei
cu TVA
Cantitate
Disponibil

529489

 • Dozator Venturi de solutie nutritiva pentru irigare
 • Utilizare: agricol, si gradini private
 • Nu necesita sursa de alimentare.
 • Eliberare ridicata de Oxygen in apa
 • Montarea este recomandata in format Bypass
 • - Pentru orice sistem de irigare sub presiune
 • - Ajustabil capacitate: 9 - 92 lit/h
 • fara regulator
 • Filet: 3/4 exterior
 • Pachetul contine: un injector venturi, 
 • Presiune de lucru: 0.7-9.5 bar
Payment
 

Politica confidentialitate

 

Politica de livrare

 

Reduceri de pret

Injectoarele Venturi cu tuburi ne oferă cea mai ieftină soluție pentru reaprovizionarea plantelor noastre cu fertilizare. Acesta poate fi utilizat cu orice îngrășământ, granulat sau soluție nutritivă solubilă în apă. Cunoscut și sub numele de tub de vid, fluxul restrâns al tubului dozator de nutrienți accelerează curgerea apei și creează un efect de aspirație la conexiunea laterală. Astfel, soluția nutritivă poate fi introdusă în fluxul de apă de irigare prin conducta conectată.

Se recomandă instalarea injector Venturi în branșamentul lateral, așa cum se arată în imaginea de mai jos, deoarece presiunea apei poate scădea cu până la patruzeci la suta pe conducta cu secțiune transversală îngustă. De asemenea, se recomandă să instalați o supapă de control în secțiunea principală a conductei distribuitorilor venturi, a aspirației venturi și a țevii de aspirație. În acest fel, cantitatea de soluție aspirată nu va fi determinată doar de presiunea apei. O putem regla noi înșine în funcție de nevoile plantelor noastre.

În țeava de aspirație trebuie instalată o supapă de reținere pentru a împiedica scurgerea apei înapoi în rezervorul de soluție nutritivă la sfârșitul irigării.

Injectoarele de fertirigare, pompele de aspirație Venturi sunt, de asemenea, potrivite pentru a aplica apă de irigare oxigenată, deoarece oxigenul, aspirat la viteză mare, este legat de moleculele de apă.

Injectoarele Venturi sunt utilizate pentru injectarea precisă, eficientă și economică a lichidelor de aceea este foarte important sa alegeti dozatorul potrivit, care poate sa fie de 1/2 tol, 3/4 tol, 1 tol, 5/4, 6/4. Pentru orice sistem de irigare sub presiune. Injectoarele funcționează pe principiul tubului Venturi. Lichidul propulsor (în acest caz, apa de irigare) este accelerat printr-o constricție în partea centrală a injectorului. Rata crescută a debitului are ca rezultat o cădere de presiune în constricție. Ramura de aspirație se află într-o constricție. În cazul în care căderea semnificativă de presiune creează o forță de aspirație care aspiră și amestecă soluția noastră nutritivă (sau orice alt lichid) în apa de irigare.